23 juli 2018

CEDIC (Central European Deepsky Imaging Conference) 2013, een verslagje

Zo, na twee dagen ondergedompeld te zijn in astrofotografie zit ik nu op het vliegveld van Salzburg en zal proberen een samenvatting te geven van wat ik zoal gezien heb in deze dagen.

Op vrijdag 1 maart begon in Linz, Oostenrijk, de CEDIC, oftewel Central European Deepsky Imaging Conference 2013. Deze tweejaarlijkse conventie gaat over alles wat te maken heeft met deepsky fotografie en laat van alles zien van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

Samen met Jeffrey Jongmans ben ik op vrijdagmiddag vanuit Rotterdam naar Salzburg gevlogen en na een uurtje met de Oostenrijkse HSL (die wel rijdt met sneeuw!) kwamen we in Linz aan. Daar was op vrijdagavond de opening van de conferentie met een presentatie van JP Metsav

Reacties

  1. Jan (H) zegt:

    Bedankt voor de uiteenzetting, André.

  2. Arie Nagel zegt:

    prima verslag

  3. Goed verslag André!
    Is meteen ook een geheugensteuntje. Ben blij dat je de link voor CCD guide 2013 hebt. Heb geprobeerd om na de lezing de CD te kopen maar blijkbaar hadden de oosternrijkers geen zin om daar een ganse dag te zitten aan hun tafeltje. Ga nu CD online bestellen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.