18 juli 2018

Marsrover Curiosity is weer aan het herstellen

Een zelfportret van Curiosity op Sol 177 (3 februari 2013), gemaakt met z'n Mars Hand Lens Imager (MAHLI).

Een zelfportret van Curiosity op Sol 177 (3 februari 2013), gemaakt met z’n Mars Hand Lens Imager (MAHLI).

Een paar dagen geleden kregen we het bericht door van de NASA dat Marsrover Curiosity te maken had met computerproblemen en dat ‘ie in een ‘safe mode’ terecht was gekomen. De computers aan boord van Curiosity zijn dubbel uitgevoerd en door een probleem in het geheugen van computer A werd automatisch overgeschakeld naar de reservecomputer – goed geraden, computer B. Maar nu bereikt ons het heugelijk nieuws dat de zieke pati

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.