17 juli 2018

Le Voyage dans la Lune

Daniela_luna
Gisteravond was op Google+ een ‘evenement’ in het kader van Global Astronomy Month 2013

Reacties

 1. Gezien…geinig hoor!!!!….Overigens gezien op de Zwamzoen Zmartvoon welliswaar, want de “gewone” computer liep halverwege weer eens vast……grrrrrr en nog veel meer geweldadig gedachtengoed……Maarre…Daniela wil met haar volgende project HERSENGOLVEN van de Maan “bouncen” en toen dacht ik zo van “zal ik eens MIJN de rust zelve hersengolven daarvoor beschikbaar stellen”??………OF…..wellicht kunnen we mijn hyper-zen hersengolven wel gebruiken om zogenaamde “Killer asteroids” uit mekaar te bouncen…ha..ha…!!?

  • Leuk experiment, jouw gedachten naar de maan sturen en terug bouncen. Mmmm, misschien kunnen we nog een stap verder gaan en jou in z’n geheel naar de maan sturen en dan weer terug. Bounce me back, Scotty 😀

 2. Jan anoniem B zegt:

  Wat mot je nou, joh…..?? Trek zo je kop van je romp….ik weet je te wonen, maat!! En?? Wat denkt je, zouden ze nu, na deze digitale bedreiging mijnerzijds, meteen heel Dordrecht afsluiten..ha…ha…!!??

 3. Hihi, Jan weet je dat deze reactie door m’n spamfilter verwijderd was? Niet meer van die vuige taal gebruiken, ja? Dus voortaan ‘ik zal het hoofd van uw romp scheiden’ roepen in plaats van bovenstaande. 😀

 4. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  Haha dat was niet je spamfilter Arie 🙂 – ik had alleen de eerste zin gelezen van Jan en ‘m meteen in de prullenbak geflikkerd. Had ook de tweede zin moeten lezen, begrijp ik nu, dan had ik geweten dat het van een ‘bekende’ Jan was 😀

 5. Haha, ik snap het. Ik ken Jan al een jaar of 35, dus weet welk taalgebruik er af en toe uit z’n mond komt. Maar ach, hij heeft een heel klein hartje. 😎

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.