17 juli 2018

Oranje boven!

De troonswisseling op 30 april is een mooie reden om te laten zien wat er allemaal voor moois boven ons aan de hemel te zien is wat oranje is – Oranje boven, Oranje boven, leven de Ko-ho-ning zullen we dan vast gaan zingen. Laten we om te beginnen eens een oranje ster zien, zoals Arcturus (? Bo

Reacties

  1. Bij de vorige troonswisseling verscheen er die dag een grote zonnevlam die bekend werd als de “Queens’ flare”. Ik kan me (wat vaag) herinneren dat een tijdje daarna een populair-wetenschappelijk blad (DJO?) een foto van de flare op de voorkant had.

  2. Wel grappig dat we het over die Queens Flare hebben en dat Cornelis de Graaf daarover geschreven en gesproken heeft. Toeval of niet, maar de beste man is precies vandaag 92 jaar geworden. Driewerf hoera!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.