17 juli 2018

Geen Messier Maandag

Messier Maandag 2204Vandaag is er geen Messier Maandag. Mijn gewaardeerde astrocollega (en opperhoofd van AstroBlogs) Arie is namelijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat het beheer van jouw favoriete astrosite deze week in mijn handen is. Aangezien het schrijven van een Messier Maandag veel tijd kost en ik bovendien tijd wil vrijhouden om van het prachtige weer te genieten, heb ik besloten om Messier Maandag een keertje over te slaan.

Reacties

  1. Hephaistos zegt:

    Jammer 🙁

    • Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

      Dan ben je 1 van de weinigen die daar zo over denkt. De Messier Maandagen kosten veel tijd en worden door weinig mensen gelezen. Per artikel enkele tientallen views. Ik twijfel dan ook of ik wil doorgaan met dit project.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.