17 juli 2018

Van 3 tot en met 8 juni kunnen we het ISS de hele nacht waarnemen!

iss
Er breekt volgende week een mooie periode aan voor spotters van het internationale ruimtestation ISS: in de periode van 3 juni om 14.30 uur tot 8 juni om 13.50 uur Nederlandse tijd is het ISS gedurende de gehele nacht zichtbaar. Vijf dagen dus waarin het ruimtestation continue in het zonlicht zal zijn en overal op aarde tussen de 51,6e breedtegraad – boffen, daar horen wij in Nederland dus nog net bij – de gehele nacht zichtbaar zal zijn. Eh… die genoemde begin- en eindtijden zijn toch overdag, dan zie je het ISS toch niet? Klopt, niet in Nederland tenminste, maar elders op aarde is het dan wel donker. Via de website van Heavens Above

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.