17 juli 2018

Fijnstof meten met je smartphone

Fijnstof meten met iSPEX

Fijnstof meten met iSPEX

Smartphones zijn vandaag de dag zo krachtig dat ze gebruikt kunnen worden bij het verrichten van wetenschappelijke metingen. Dat is het hele idee achter iSPEX: een project waarbij gewone mensen hun smartphone kunnen gebruiken om de hoeveelheid fijnstof in de lucht te meten.

Reacties

  1. Wat een geweldig idee. Ik vind dat je zelf echt moet beschermen tegen fijnstof. ik heb een luchtreiniger aangeschaft van proairtech.nl het modelproairtech zx 7000 om me te beschermen tegen dat gemene fijnstof. bedankt voor deze info !! groeten Ray

  2. Echt TOP! Ik zelf heb gekozen voor een energie zuinige luchtreiniger van Progenion dit model werkt zonder ventilator en ik hoef geen filters hoef te vervangen die nare kosten ook achteraf.

    Groetjes
    Harry Kaas

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.