21 juli 2018

Allemaal de New Horizons petitie tekenen

newhorizons

Iedereen wordt opgeroepen een petitie te tekenen, waarin de NASA wordt opgeroepen om een “Voyager Golden Record 2.0” te zenden naar New Horizons, de sonde die onderweg is naar de dwergplaneet Pluto. Die Voyager Golden Record 2.0 is een boodschap bestaande uit beelden en geluiden, die bedoeld is voor buitenaardse intelligente wezens, die wellicht ooit in de toekomst de New Horizons tegenkomen. De naam Voyager Golden Record 2.0 verwijst naar de goudkleurige grammofoonplaat die mee is gezonden met de Voyager 1 en 2 sonde, met

Reacties

 1. Jan Brandt zegt:

  Ik was nummer 973 of iets dergelijks. Wie volgt??!

 2. Remco H. zegt:

  Jaaaa, 1017 🙂

 3. Anoniem zegt:

  Als er iets dom is, is het wel om boodschappen te sturen naar wellicht andere beschavingen, (maarja dom en mensheid gaat goed samen) Mochten er intelligent leven zijn daar buiten, en ze komen , dan zijn we de klos!!
  Toch raar dat al die zogenaamde slimme mensen zo’n domme acties doen…..

  • Eigenlijk is het ook niet echt de bedoeling en verwachting dat iemand ooit die platen zal bekijken/beluisteren, het is eerder een signaal naar de mensen zelf om hen te wijzen op de problemen die er zijn en dat er hoop is dat die zijn opgelost tegendat er groene mannetjes aan de voordeur staan 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.