21 juli 2018

Komeet ISON kan scheervlucht langs de zon tóch overleven

komeet ISON (credit: Michael Jaeger)

Komeet ISON, die op 28 november op een afstand van nog geen 1,2 miljoen kilometer langs het zonsoppervlak scheert, maakt dan toch een goede kans om die helse ontmoeting te overleven. Tot die conclusie komen Amerikaanse wetenschappers na nieuwe computerberekeningen. Toen de komeet in september 2012 werd ontdekt waren de verwachtingen hooggespannen. Dat optimisme is inmiddels wat getemperd, maar ISON zou na zijn scheervlucht alsnog een opvallende verschijning kunnen worden.

Reacties

  1. Monique zegt:

    Ik volg de “updates” van ISON maar is het eigenlijk wel eens op het nieuws geweest of wat?

  2. Ik vind dat ze al het leven op aarde niet voor de gek moeten houden en ons op de hoogte moeten houden wand er kan van alles gebeuren als het de zon niet red en uit elkaar valt is het geen goed teken voor ons wand de aarde moet er 2 keer door de meteorieten storm en als die het wel over leeft komt die best wel dicht langs de aarde en dat veroorzaakt ook genoeg e maakt alles door de war wij willen ook weten wat ons te wachten staat let maar op als hetbwaar is of wat dan ook wij weten het pas vlak van te voren. En de mensen die het weten hebben hun natje en droogje wel oneerlijk vind ik het. De aarde is van ons allemaal mens dier en plant.

    • Lees eerst eens wat feiten voor je wat roept en een cursus bij de LOI voor Nederlands en interpunctie is ook geen overbodige luxe.

      • Hoewel de opmerkingen van Shar wat ongeletterd overkomen heeft hij mogelijk wel een punt. Leg het anders eens uit Mike, waarom hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.