15 augustus 2018

Problemen bij AstroBlogs

astroblogs

AstroBlogs heeft er bijna een hele dag uitgelegen. Dit is wederom veroorzaakt door serverproblemen. Dit keer waren een te groot aantal processen actief, die bovendien bleven hangen. Een handmatig script is noodzakelijk geweest om de processen te stoppen, waarna de site sinds vroeg deze morgen weer online is. Het is echter een kwestie van tijd voordat het opnieuw zal gebeuren – houd er dus rekening mee dat AstroBlogs de komende tijd er vaker uit kan vliegen. Ondertussen zijn we druk bezig met een migratie naar een VPS-server. Dat kan even duren, aangezien we gekozen hebben voor een unmanaged pakket, waarbij we alles zelf moeten installeren en configureren. Een managed VPS kost bijna honderd euro per maand en dat geld hebben we simpelweg niet. Tot die tijd hopen we dat AstroBlogs jullie kan blijven voorzien van je dagelijkse dosis astronomische verwondering!

Reacties

  1. Respect voor wat jullie doen! Hopelijk zetten de bezoekers die een Adblocker aan hebben staan deze uit om Astroblogs te steunen.

    Keep up the good work!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.