23 juli 2018

Astronauten kunnen maar beter geen gebakken bonen eten

Kijk maar naar deze video en je weet waarom. 😀

Tip: Eline, thanx!

Reacties

 1. wikkiewokkie zegt:

  HAHAHAHHAA…. Whehehehe

  Grappig 😀

 2. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  LOL doet me een beetje denken aan deze (maar die is niet sterrenkunde gerelateerd)

 3. Enceladus Enceladus zegt:

  Een kleinigheidje (iemand moet het toch zeggen…): Er is geen lucht op de maan, dus is er ook geen geluid te horen! 😉

 4. Jan Brandt zegt:

  Tjonge…jonge…jonge…….wat een niveau, zeg……maarre gelukkig mijn waarde Enceladus….ben ik blij dat er tenminste nog iemand is die één en ander weer een beetje een wetenschappelijk verantwoord tintje heeft weten te geven…ha…ha…..enne…OK…ik heb me natuurlijk ook stiekumpjes de pleuris gelachen!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.