18 augustus 2018

Astroblogs had last van DDOS aanval op Hostnet

ddos

De lezers zullen het gemerkt hebben dat sinds gistermiddag de Astroblogs niet of nauwelijks bereikbaar was. De reden was dat gistermiddag de provider Hostnet een zware DDOS-aanval van hackers ondervond, waar talloze websites – waaronder de Astroblogs – de dupe van waren. Hostnet meldde dat de aanval eind van de middag weer voorbij was, maar hier op de Astroblogs hadden we er tot eind deze ochtend nog last van. Afijn, zoals ik gisterochtend schreef is Hostnet de laatste provider waar we gehuisvest zijn en waar we hopen ongestoord onze blogs te kunnen schrijven en publiceren. Hopelijk is dit een incident en kunnen we nu weer over tot de orde van de dag.

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  Zo’n DDOS-aanval, is dat nou een vorm van dark energy? 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Het lijkt wel of wij de enige hier zijn, Gert. Ik zie allemaal vreemden om me heen hier 😀
   Als we maar niet boven een zwart gat hangen (want dat schiet niet op)

   • Enceladus Enceladus zegt:

    Het gekke is dat mijn avatar als vanzelf weer goed is gekomen, maar dat dat bij de jouwe nog niet het geval is.
    Is ie soms in dat zwarte gat gevallen?

    groet,
    Gert (Enceladus)

    • Hahaha, dan zou ik nu een spaghetti hoofd hebben. In dat geval is het maar beter dat ik een roze/wit “windmolentje” ben…
     Ik zie mijn hoofd trouwens wél bij recente reacties (rechts) op de hoofdpagina.

     Oh…correctie ik zie mezelf weer 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.