20 juli 2018

Alle colleges van Frank Linde en Ralph Wijers online

college_linde1

Op de website van de Universiteit van Nederland – opgezet door de Universiteit van Amsterdam – staan enkele interessante colleges, die Professor Frank Linde, directeur van het Nationaal Instituut voor Subatomaire Fysica, en Ralph Wijers, hoogleraar Hoge Energie Astrofysica aan het Sterrenkundig Instituut Anton Pannekoek van de UvA, hebben gegeven. Hieronder de colleges die Linde heeft gegeven – klik op de afbeelding en je komt op ’t eerste college terecht:

linde

En hier de colleges van Wijers:

wijers1

Via het menu bovenaan kan je de andere colleges bekijken.

Reacties

  1. Monique Monique zegt:

    Eindelijk! 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.