15 december 2017

Particle Fever vandaag in première gegaan in de Amerikaanse bioscopen

particle_fever

Vandaag is de film Particle Fever van regisseur Mark Levinson in bioscopen in de Verenigde Staten in premi

Reacties

 1. WikkieWokkie zegt:

  Als deze documentaire ergens vertoond wordt ga ik er zeker heen!

  Mocht iemand weten waar en wanneer die vertoond word zou ik het graag horen..

  • MoniqueMonique zegt:

   Lijkt mij ook wel wat. Ik heb even de bioscoopagenda van hier gecheckt maar ik zie het er nog niet bij staan. In de zoekopdracht ook niks gevonden. Maar ik hou het wel in de gaten want ik krijg de BiosAgenda.nl over de mail 😀

   http://biosagenda.nl/

 2. Jan Brandt zegt:

  Is dit echt een bioscoopfilm???? Geweldig………….over een “must see” gesproken, zeg….Hmmm, zomaar een losse gedachte….maarre…..kunnen we hier wellicht een “astroblog-uitstapje” van maken als ie uiteindelijk ergens in Nederland vertoont gaat worden???

Laat wat van je horen

*