16 juli 2018

Utrechtse studenten strikken Stephen Hawking voor een lezing

Stephen Hawking geeft 23 mei a.s. een lezing in Utrecht

Stephen Hawking geeft 23 mei a.s. een lezing in Utrecht

De wereldberoemde wetenschapper Stephen Hawking geeft op 23 mei a.s. een lezing in het Beatrixtheater in Utrecht.

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  Helaas… De verkoop zou om 10:00 uur beginnen, maar de server van PLANCKS is overbelast.

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Maar dat zal toch niet heel de tijd zijn? Ik zou ’t gewoon blijven proberen.

  • Enceladus Enceladus zegt:

   Helaas tot nu toe wel. Ik probeer het nu al vijf kwartier achter elkaar. Kennelijk is de belangstelling zo groot dat hun server compleet overbelast is geraakt. Jammer, want nu wordt het min of meer een kaartjes-loterij…

   groet,
   Gert (Enceladus)

   • Monique Monique zegt:

    Ik denk dat het niet makkelijk is om aan een kaartje te komen, Gert. Voor het algemene publiek is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
    http://pers.uu.nl/kaartverkoop-symposium-met-stephen-hawking-start-zaterdag-29-maart/

    • Enceladus Enceladus zegt:

     Dat het niet makkelijk zou worden om een kaartje te krijgen, had ik al verwacht. Daarom zat ik ruim voor 10:00 uur al achter mijn PC klaar. Om vervolgens te zien dat de boel plat ging. Vermoedelijk deden honderden, zoniet duizenden mensen tegelijkertijd hetzelfde als ik.

     Wat ik me dan afvraag: Als er zoveel belangstelling is, waarom neemt de Jaarbeurs dan niet een van haar hallen en richt die in met een podium en stoelen en videoschermen? Dan kun je enkele duizenden mensen kwijt.

     Overigens ben ik zeker net zo geïnteresseerd in Gerard ’t Hooft als in Hawking. Maar het ziet er nu somber uit, want die ticket-site is nog steeds plat.

     groet,
     Gert (Enceladus)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.