16 augustus 2018

‘Bij volle maan hebben we vreemde dromen’

vollemaan

Dat een volle maan invloed heeft op onze nachtrust is eerder al bewezen, maar nu blijkt de cyclus van de maan ook een impact te hebben op onze dromen.Uit Brits onderzoek blijkt immers dat we in de week of de dagen van een volle maan meer kans hebben op rare of fantastische dromen. De vaststelling kwam er bij toeval, tijdens een studie naar hoe geluiden onze dromen be

Reacties

  1. Tinslee J. zegt:

    Dat oplossing is “eenvoudig” om er aan te ontsnappen. Gewoon helemaal onder je deken(s) gaan liggen, gegarandeert dat er geen “streepje” licht meer doorheen komt. ….Sweet dreams 😉

  2. Anoniem zegt:

    Dit past weer in het rijtje onderzoeken van lik me vestje.
    Slaat helemaal nergens op, maar helaas stikt het voortaan van die onzinnige onderzoeken, waar het wetenschappelijke bewijs totaal onbreekt. Helaas nemen veel mensen deze treurige onderzoeken voor waar aan…….

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.