19 juli 2018

Volg live de koppeling van ISS en Dragon op de Astroblogs

ISS_dragon_19042014_2207CET-grad-annotated-2

Gisteravond hebben we allemaal in Nederland dankzij een heldere hemel kunnen zien hoe de vrijdag gelanceerde Dragon capsule van SpaceX in achtervolging is op het internationale ruimtestation ISS. Eerst zagen we iets na 22.03 uur het ISS in het westen opkomen, een minuut later gevolgd door Dragon, de met lading volgestouwde capsule die vanwege z’n kleinere omvang een stuk minder helder was dan het ISS. De doorkomst boven Nederland is door velen gevolgd en ook gefotografeerd, onder andere door Andr

Reacties

  1. Jan (H) zegt:

    ISS flyby over Dordrecht, Sterrenburg gefilmd, maar helaas toch net de Dragon capsule gemist (door probleemje tijdens opnemen)…
    http://youtu.be/AjuM0JOnx4g

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.