16 augustus 2018

Kosmische lensmodellen getoetst

Deze supernova verscheen in juli 2012 achter de grote cluster MACS J1720+35. (NASA, ESA, S. Perlmutter (UC Berkeley, LBNL), A. Koekemoer (STScI), M. Postman (STScI), A. Riess (STScI/JHU), J. Nordin (LBNL, UC Berkeley), D. Rubin (Florida State University) & C. McCully (Rutgers U).

Deze supernova verscheen in juli 2012 achter de grote cluster MACS J1720+35. (NASA, ESA, S. Perlmutter (UC Berkeley, LBNL), A. Koekemoer (STScI), M. Postman (STScI), A. Riess (STScI/JHU), J. Nordin (LBNL, UC Berkeley), D. Rubin (Florida State University) & C. McCully (Rutgers U).

Twee internationale teams van astronomen hebben drie verre supernova

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.