20 juli 2018

Bell’s Brouwerij introduceert nieuwe serie bieren: de Planeten!

planeten_bier-bells

De in Michigan (VS) gevestigde Bell’s bierbrouwerij introduceert een nieuwe serie bieren: de Planeten! Zeven bieren, die genoemd zijn naar de planeten die om de zon draaien, exclusief de aarde. Volgende maand wordt ’t eerste biertje op de markt gebracht, da’s Mars, een ‘dubbele Indian Pale Ale (IPA)’. Iedere twee maanden volgt een andere planeet tot Neptunus, die juli 2015 verschijnt. Hierboven zie je het septet bieren, inclusief beschrijving. De bieren van Bell worden per zes stuks verkocht en de afzetmarkt is (helaas) alleen in de VS. De Bell’s brouwerij werd ge

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  Wat leuk! Ik zou best wel eens zo’n Mars-biertje willen proeven. Is er hier wellicht een bierkenner die weet of Bell’s bieren in NL toch niet geïmporteerd worden door een speciaalzaak?

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

   Dat vind ik nou een goed idee. Als wij nou eens niet op persoonlijke basis, maar “als astroblogs” gaan leuren bij importeurs?

  • Jan Brandt zegt:

   Hmmmm, gezien de hoeveelheden die hij van dat smerige spul weet weg te slikken zou ik zo denken dat Arie een echte kenner is!! (geintje!!)….en “ja” ik zit inderdaad nog achter de computer maar ik ga zo zeker braaf naar het kolenhok en engelsman Jonathan zit strakkies gehuld in oranje-outfit achter mijn kwelbuis naar “de moeder aller wedstrijden te kijken”!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.