23 mei 2018

Een geslaagde Astroblogs Meet & Greet

Astroblogs_team Het Astroblogs team samen met Dani

Reacties

 1. Rinus Rekkers zegt:

  Een aantal van de bloggers kende ik natuurlijk al maar het was toch leuk om jullie nu allemaal eens in het eggie te ontmoeten. Als trouwe lezer van astroblogs (eh ja, ik beken) en vrijwilliger bij Mercurius kon ik deze gelegenheid niet voorbij laten gaan. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Groetjes allemaal en clear skies, Rinus Rekkers.

 2. Jurgen Kobierczynski zegt:

  Het zag er goed uit. Spijtig dat ik er niet bij was.
  Ik had zeker willen komen, maar de afstand was er teveel aan. Ik heb een tijd lang dagelijks de afstand Diepenbeek-Antwerpen afgelegd, naar Dordrecht rijden is nog eens zoveel verder.

 3. Danielle zegt:

  Hoi Arie,

  Dank je voor de uitnodiging en de eervolle introductie gisteren. Het was heel leuk om jou, je collega’s en lezers van astroblogs even te ontmoeten. Het had een heel huiselijke atmosfeer waarin een nieuweling zoals ik (en mijn man) zich snel thuis voelde! Zeker leuk om er vervolg aan te geven en als het wat dichter bij Arnhem is blijf ik langer 😉

  Nogmaals dank,
  Danielle

 4. Volgens mij sta ik ook op de foto hoor 🙂 Jan, Arie, en wie is dat dan daar tussenin 😉

 5. Jan Brandt zegt:

  Hoi Monique…..hartstikke leuke video!! Wat dat betreft ben onze eigen “astroblogs huis steven spielberg”..hihi..
  Oh…enne….mijn speciale eendologische dank voor dat..snik…fraaie shot mijn “geliefde gele waggelende observatorium” bij de aftiteling!!!!

  • Monique Monique zegt:

   Lieve Jan, ik wist wel dat het eendplaatje jou zou aanspreken (psst, ik vond het zelf stiekem ook mooi) Fijn dat ik Olaf, Arie, Gert, Paul, Jan H, Daniela…eigenlijk iedereen daar aanwezig heb mogen ontmoeten. Ja, leuke mensen allemaal. Ik had al zo’n idee toen ik nieuw op dit blog kwam 😀

 6. Theo+Lockefeer zegt:

  Hoi Allemaal,

  ik vond het ook interessant en gezellig en voor herhaling vatbaar (ook kwa locatie)

  ¨fotograaf¨ Theo 🙂

Laat wat van je horen

*