22 juni 2018

2 miljoen euro voor Leids educatief sterrenkundeproject

EUSPACE-AWE is een driejarig project en gaat van start in maart 2015 met tien partnerorganisaties en vijftien netwerkknoopunten in zeventien Europese landen en Zuid-Afrika. Het project wordt geleid door een team van de Leidse Sterrewacht, geco
</p srcset=

Reacties

  1. Enceladus Enceladus zegt:

    Geweldig goed nieuws!

    groet,
    Gert (Enceladus)

    • En ook hier geldt het gezegde: jong geleerd, oud gedaan! Die twee meisjes die vorige week samen met Govert Schilling in De Wereld Draait Door waren om ‘Heel Nederland kijkt Sterren’ aan te kondigen waren het bewijs dat de jeugd heel veel in z’n Mars heeft – ha, what’s in a name – en geïnteresseerd is in ruimtevaart en sterrenkunde.

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.