20 juli 2018

Bekijk hier live de lancering (00.10 uur) van DSCOVR met de Falcon 9

liftoff

Vannacht (zondag > maandag) om 00.10 uur Nederlandse tijd zal de Deep Space Climate Observatory (DSCOVR) satelliet worden gelanceerd. Dat zal gebeuren vanaf Space Launch Complex 40 op Cape Canaveral Air Force Station in Florida en wel met de Falcon 9 v1.1 draagraket van SpaceX. Na de lancering van de satelliet, die de zonnewind zal gaan monitoren, is de bedoeling dat de eerste trap van de Falcon 9 een zachte landing gaat maken op

Reacties

  1. Enceladus Enceladus zegt:

    Uitgesteld. Nieuwe poging iets na middernacht. Volgende uitzending begint om 23:00 uur.

    groet,
    Gert (Enceladus)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.