26 mei 2018

Ander leven dan wat wij kennen zou op Titan in vloeibaar methaan kunnen leven

Model van een azotosome cel

Model van een azotosome cel

Onderzoekers van de Cornell Universiteit (VS) zijn gekomen met een model van een levensvorm, die

Reacties

  1. dr.Kwast zegt:

    Dan is het moeilijk om daar mee te converseren. Trouwens dat er op aarde leven is is ook een natuurlijke gok. De mogelijkheid van geen leven is groter. Dat er ergens leven zal zijn in wat voor vorm dan ook, het zal ons niet kunnen bereiken. Dat wijst het jaren lange uitzenden van radio signalen wel, geen antwoord. Logisch wezentjes in methaan.

  2. Wat weten wij nu nog maar ? In feite bijna niets. Er zullen wel miljarden ‘aardachtige’ planeten bestaan. Maar hoeveel hiervan zullen levensvormen kennen vergelijkbaar met deze van onze wereld ? Gemiddeld één aardachtige planeet op één miljard aardachtige planeten ? Die schatting zou wel eens dicht bij de waarheid kunnen liggen.

Laat wat van je horen

*