22 juli 2018

Haal samen met de Astroblogs Brian May naar Nederland!

brian_may

Zoals ik jullie anderhalve week geleden meldde worden er pogingen ondernomen om Brian May naar Nederland te halen om hem in Utrecht een lezing te laten geven over sterrenkunde. Uiteraard kent iedereen May van z’n deelname als gitarist van Queen, waar hij al sinds begin jaren zeventig wereldwijde hits mee heeft gescoord. May is echter ook sterrenkundige – afgestudeerd in 2007 aan het

Reacties

 1. Mensen, even inventariseren wie ik nu allemaal heb via de mail of reacties: Olaf, Jan, Paul, Harry 2x, John, Bas en ik, dat maakt acht. Naar aanleiding van mijn vorige blog hierover leken Enceladus, Monique, Remco en Martin wel geïnteresseerd, maar moesten ze er nog even over nadenken. Als minstens twee van hen meedoen (of anderen) kan ik ons aanmelden als groep.

  • Martin Schoenmaker Martin Schoenmaker zegt:

   In de hoop dat het op een voor mij haalbare dag georganiseerd gaat worden zeg ik: ‘Count me in!’

   • OK da’s heel mooi. Met jou erbij kom ik op tien aan en kan ik de eerste ‘groepskaart’ gaan reserveren. Ja, dat het een haalbare dag is hoop ik zelf ook. Da’s het risico aan deze vorm van organiseren, je weet niet welke datum er uit rolt. Ik hoop dat het op niet al te korte termijn is, zodat je de meeste kans hebt dat de dag nog vrij is. Wordt vervolgd!

 2. Monique Monique zegt:

  Ik heb erover nagedacht en sla deze keer over. Neemt Brian ook z’n gitaar mee? (flauw)

 3. [Update] Ik heb zojuist de eerste groepsticket van tien kaarten besteld. 😀 Ik zal alle mensen die zich via de mail of via deze blog hadden aangemeld wel even een mailtje sturen met info over hoe ze hun € 30,- voor het ticket aan mij kunnen betalen – ik heb nou die € 300,- even voorgeschoten.

 4. Ter info: ik weet uit betrouwbare bron dat als het doorgaat, dat het waarschijnlijk niet op korte termijn zal zijn inderdaad, dus genoeg tijd om te plannen! 😉

 5. Ah da’s mooi. Dus als er nog mensen zijn die twijfelden of ze wel wilden gaan omdat ze niet weten of ze dan wel kunnen: de lezing zal pas op lange termijn plaatsvinden, dus genoeg tijd ruimte te maken in je agenda. Meld je dus aan als je ook de lezing van May wilt bijwonen en als we weer genoeg mensen hebben bestellen we een tweede groepsticket.

 6. Well en sowieso, als je niet kunt, krijg je je geld terug 😉

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.