17 juli 2018

Een impressie van het Plancks Symposium 2015

11246478_448869151942479_857338068421674370_n

Gisteren werd in het Gorlaeus Laboratorium in Leiden voor de tweede keer het Plancks Symposium gehouden, de serie lezingen die de start vormden van de PLANCKS competitie, de ‘Physics League Across Numerous Countries for Kick-ass Students‘.

Reacties

  1. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

    Is er ook videomateriaal van de lezingen beschikbaar? Een opgenomen livestream ofzo?

  2. Jan Brandt zegt:

    Laten we er trouwens hier toch nog even duidelijk gewag van maken dat het je weer gelukt is….OK, het is dan welliswaar geen echte handtekening als zodaing, maarre… wel een heuse tekening van de hand van John Ellis, no less(!!)….dat terloops gekrabbelde “elementaire zuidpool-beest”….en zo wordt het “science-celeb-plakboek” elke keer weer voller en voller!!

    • Hihihi, inderdaad een vol plakboek. Eerst Neil Armstrong, toen Sir Patrick Moore, Brian May, Brian Schmidt, Joe Taylor en nu dan deze ‘handtekening’ (tekening met de hand, haha) van Ellis. Ik had trouwens vorig jaar ook Jim Peebles en Michael Turner om een handtekening kunnen vragen. Vergeten, helaas pindakaas.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.