21 mei 2018

De Russische Space-Shuttle

1024px-Buran_on_An-225_(Le_Bourget_1989)_1De Buran, het Russische ruimteveer. Wie kent hem nog? Slechts

Reacties

  1. Bedankt voor je verhaal, Martin! Nooit geweten dat die Buran bij een storm vernield werd.

  2. Monique Monique zegt:

    Mooi blog Martin. Tja, dat onderhoud van de Russen… doet toch wel au bij het zien van die foto’s gemaakt door Ralph Mirebs. Het ziet er allemaal maar spooky uit.

    Over gebrekkig Russisch onderhoud gesproken (off-topic) Mijn oudste zoon moet regelmatig voor zijn werk naar Mexico, Cuba, Ecuador, Venezuela, Vietnam… Vorige week zat hij in Cuba. De binnenlandse vluchten gaan met Russische vliegtuigen van ongeveer 4 jaar oud. Bij aankoop van zo’n Russisch vliegtuig zit geen onderhoudscontract.Smiley
    Op zo’n binnenlandse vlucht ging het vorige week fout. Net nadat ze waren opgestegen vanuit Havana om richting Santiago de Cuba te gaan (900km), sloeg de elektronica op hol. De piloot is rechtsomkeert gegaan. Mijn zoon had meer dan twaalf uur vertraging.

Laat wat van je horen

*