19 juli 2018

Micro-organismen op Rosetta-komeet? [Hint: waarschijnlijk niet]

67P mare

De komeet 67P/Churyumov

Reacties

 1. Yochem zegt:

  Zoals Coen Vermeeren ook niet serieus wordt genomen, omdat er geen onderzoek naar gedaan mag worden… “Het Geloof” is sterker als je denkt en heeft nog steeds veel tentakels in de politiek en wetenschap…

  • Monique Monique zegt:

   Ho Yochem, er zijn zat mensen die Coen Vermeeren wel serieus nemen. Ik vind dat hij duidelijk kan uitleggen wat er zoal geconstateerd is.
   Hard wetenschappelijk bewijs willen we wel, maar dan moet men eerst wat volwassener reageren op zo’n onderwerp. Het kaf van het koren scheiden is ook een kunst.

   De video met een van zijn interviews is vrij vaak bekeken (24.594 keer) 106 upvotes, 2 downvotes. Laat je niet misleiden door de fake UFO afbeeldingen tijdens het gesprek, puur voor de opvulling.

   https://www.youtube.com/watch?v=MXb2vBNUnnY

   “Helaas is universitair wetenschappelijk onderzoek niet voorhanden,” legde Vermeeren uit. “Er heerst een sterke dogmatiek die buitenaards leven onbespreekbaar maakt.”

 2. Yochem zegt:

  Hey Monique,

  Allereerst bedankt voor je filmpje, hoewel ik het al eens eerder gezien had, was het toch weer eens leuk om het nogmaals te bekijken.

  Je hebt gelijk, ik durf best te zeggen dat ik GELOOF, dat we bezocht worden door buitenaardse en dat ik twijfel aan de piramides, dat deze door de Egyptenaren gebouwd zijn.
  De Katholieke kerk is bij zijn oprichting zoals de IS nu, ook flink tekeer gegaan tegen hun geschiedenis…

  Overheden houden ons klein op dit gebied, je kunt je op astronomie ook afvragen hoe het komt dat we zo snel ontwikkelen op ruimtevaart gebied.
  Hebben we zo’n goede ingenieurs, of heeft een Roswell “gevalletje” hier ook zijn bijdrage in gehad… (welbekende complottheorie)

  Ik ben nooit in aanraking geweest van buitenaardse en ik heb ze ook nooit gezien, behalve op TV… 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.