17 juli 2018

IceCube ontdekt kosmisch neutrino met de hoogste energie ooit waargenomen

June_11_2014_event_white-900px

Ze hadden met de IceCube detector – een enorme neutrinodetector in een blok ijs van 1 km

Reacties

  1. Gezien de neutrino door IceCube gevonden is stel ik voor om deze, zeer passend en voor degene die weten waar ik het over heb ook zeer actueel weer, NWA te noemen. Neutrino With Attitude………maar wellicht begeef ik mij dan op glad ijs. Een kubieke kilometer glad ijs 😉

    Weltrusten allen. Ook voor mij zit de vakantie erop, morgen weer aan het werk!

  2. Helaas, geen NWA. Neutrino schijnt Muppet te worden genoemd, hetgeen ik zojuist in een update heb gemeld. Alvast voor morgen: werk ze weer. Zal wel wennen zijn. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.