23 juni 2018

André Kuipers bij KNVWS Symposium “Water tussen hemel en aarde”

Rosetta bevond zich eind maart 2015 op ongeveer 80 kilometer van komeet P/67. De navigatiecamera NAVCAM legde dit spectaculaire beeld vast. Op tal van plaatsen ontsnapt gas en stof van het curieus gevormde hemellichaam. (foto: ESA).

Rosetta bevond zich eind maart 2015 op ongeveer 80 kilometer van komeet P/67. De navigatiecamera NAVCAM legde dit spectaculaire beeld vast. Op tal van plaatsen ontsnapt gas en stof van het curieus gevormde hemellichaam. (foto: ESA).

Op 17 oktober houdt de KNVWS1 weer haar jaarlijkse symposium en sprekers zijn onder andere Andr

Noten
  1. de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde. []

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.