18 juli 2018

Stephen Hawking denkt dat informatie toch uit een zwart gat kan ontsnappen [Update]

Hawking gisteren voor het gebouw van het KTH Royal Institute of Technology in Stockholm.

Hawking gisteren voor het gebouw van het KTH Royal Institute of Technology in Stockholm.

Er is momenteel een Zwart Gat-conferentie in het Zweedse Stockholm gaande en gistermiddag hield Stephen Hawking een publiekspresentatie, waarin hij betoogde dat hij een manier heeft gevonden hoe informatie uit de waarnemingshorizon van het zwarte gat kan

Reacties

  1. Peter Zwart zegt:

    supertranslation is misschien beter vertaal als supertranslatie. In dit geval denk ik dat de term ‘translatie’ meer te maken heeft met een groep-theoretisch concept van verschuiving or verplaatsing dan met een vertaling.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.