16 juli 2018

Dramatisch verlopen testlanding Orioncapsule – NASA uiterst tevreden

sequence_010-orion

Op 26 augustus j.l. heeft de NASA boven de Yuma Proving Ground in Yuma (Arizona, VS) een testlanding gedaan met de Orion ruimtecapsule, de toekomstige capsule waarmee bemande lange afstandsreizen naar de maan, planeto

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  Another small step. 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. But a giant leap eh… jump for Orion. 😀

 3. Marco de Kock zegt:

  Ouderwetse methode’s…ik kan toch weinig enthousiast worden van deze Apollo copy-cat. Waarom niet wat nieuws? Nee, ik blijf het zeggen, de NASA gaat helemaal niet naar Mars of verder. Dit is gewoon een tijdrek actie om de tijd door te komen dat de commerciële ruimtevaart het overneemt. Wat een aanfluiting dat hele Orionprogramma, niet vooruitstrevend en hopeloos ouderwets ogend…

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.