20 juli 2018

Het verhaal van water in het zonnestelsel

water in het zonnestelsel

De chemische elementen in water – waterstof en zuurstof – behoren tot de meest algemene elementen in het universum. Astronomen hebben de vingerafdruk van water gevonden in gigantische interstellaire gaswolken, in planeetvormende schijven rondom jonge sterren

Reacties

  1. Boeiend verhaal, bedankt voor het delen.

  2. Als in ons zonnestelsel al zoveel water voorkomt hoeven we ons wellicht ook niet zoveel zorgen te maken over water in andere zonnestelsel en daarmee op andere exoplaneten die wellicht dan ook leven kunnen herbergen.

    Leuke toevoeging van de vragen aan Preston Dyches van nasa!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.