18 maart 2018

Vol trots laat ik u….

Beste allemaal,

 

Even een kort berichtje. Vol trots laat ik u de door mij ge

Reacties

 1. Daniëlle, echt een gave voorkant. Leuk!

 2. Enceladus Enceladus zegt:

  Gefeliciteerd! Erg mooi!

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Jan Brandt zegt:

  Hoi Daniëlle,
  Eh….mag “die andere Dordternaar”….C’est moi….dit fraaie grafische kleinood jouwer woestkunstzinnige hersenspinselen dan ook heel erg mooi vinden…..want..eh….dat is ie echt…een waar feest voor het oog!
  Ben nu helemaal benieuwd waar je voor AB-magazine mee op de proppen gaat komen. No pressure..hihi!!!

  • Hoi Jan! Dank je wel! Ja ik vond het ook echt super tof om te mogen maken. Fijn dat ik voor dit kinderboek me ook niet precies aan alle wetenschappelijke wetjes hoefde te houden. Bij Astroblogs zal ik toch wat meer binnen de lijntjes moeten kleuren wat wetenschap en astronomie betreft 😉 Ik ga er dit weekend aan beginnen!

 4. Mooie cover, zal goed staan voor het kinderboek!

  Alleen jammer dat de L van Lucy precies in die maan valt, ik dacht heel even dat er ucy stond in plaats van lucy. 🙂 Maar dat kan ook aan de kwaliteit van mij ogen leggen. 🙂

Laat wat van je horen

*