23 juli 2018

To boldly waggel……

Leuk kenteken als je een een echte "Trekkie" bent!

Leuk kenteken als je een echte “Trekkie” bent!

Het is twee uur des nachts en ik ben net terug van mijn tweede (dit keer een astrofotografische..zie een volgend blogje) trek naar de sterren van deze week…..effe uitpuffen op de bank, de buit op het schermpje van de Canon 1000D nader bewonderen danwel bejanken…eh…in dit geval was het gelukkig bewonderen…en tot slot voor het slapen gaan nog effe kijke of er op Astroblogs “nog iets gaande is”……Zie ik al die heerlijke Startrek-ontboezemingen voorbij warpen,

Reacties

 1. hahahaha Jan, Star Trek in nagesynchroniseerd Duits. Ik heb beeld :-). eigenlijk is de USS Enterprise al door de jaren heen een schitterend sterrenschip. Het model is nog steeds supermodern te noemen en niet achterhaald. Wordt tijd dat we de Warpdrive nu eindelijk eens in het echt realiseren. Ik stel me dan zo voor dat de redactie van Astroblogs en ondergetekende groupie wel heel snel naar Centauri A gaan. Beetje rondneuzen en ontdekkingen doen…….

  • Jan Brandt zegt:

   Hoi Lisa…..tja, dat hopeloze na-synchroniseren van onze zeer gewaardeerde oosterburen is echt iets waar ze toch eens mee zouden moeten kappen….het doet zo’n afbruik aan het originele karakter van het TV-gebodene…en..van het gratis en voor niks een vreemde taal er bij leren is ook al geen sprake.
   Ik ben het helemaal met je eens….Starship Enterprise in welke uitvoering dan ook….is simpelweg “a thing of beauty”…en ik heb er ook menig Modelletje met heel veel genoegen van in elkaar geplakt!!

   Ja hé….je zou zo’n ding toch in je garage hebben staan….geen telescoop meer nodig, lekker zelf van dichtbij al die mooie hemelse dingen bekijken….de Enterprise A-stroblogs….doe er maar eent (d)je!!!!
   Maarre…met onze tegenwoordig eng sportieve “grote roerganger Arie” als de Dordtse macho evenbeeld/dubbelganger van captain Kirk en ongetekende, zijnde de rust zelve (yeay right..hihi!!) als de tegenhanger van de emotieloze mister Spock??? Hmmmmm……dat wordt volgens mij dan meer een gevalletje van “to boldly crash into the first spacial anomaly we encounter”…ik zou als ik jou was toch maar als “Astroblogs-groupie” op een ander “sterrenbootje” inschepen!!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.