18 oktober 2017

De uitslag van de Astro-Top 25 2016

Zo, de oliebollen zijn verorberd, het vuurwerk is afgestoken, het jaar 2016 is afgesloten, 2017 is begonnen. Oh wacht, jullie hebben nog één ding uit 2016 tegoed, de uitslag van de Astro Top-25, die we al weer voor de derde keer hebben georganiseerd. Hieronder de uitslag – tromgeroffel…..

Jullie zien het, voor de derde achtereenvolgende keer is David Bowie met Space Oddity de nummer één van de Astro Top-25. Een mooier eerbetoon aan de vorig jaar overleden Bowie, één van onze astronomische heroes, is er toch niet?

Reacties

 1. Ah mooi, de enige song die ik kon verzinnen is op 1 geëindigd.
  Gelukkig 2017!

 2. EnceladusEnceladus zegt:

  Ha, geweldig eerbetoon aan Major Tom!

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Wel goed tellen: Devin Townsend staat er 2 keer in met de song “Stars”

  Groeten,

 4. Ha! Allebei mijn Massive Attacks erin. Goed begin van het nieuwe jaar.
  De beste wensen van Mies.

Laat wat van je horen

*