16 juli 2018

De uitslag van de Astro-Top 25 2016

Zo, de oliebollen zijn verorberd, het vuurwerk is afgestoken, het jaar 2016 is afgesloten, 2017 is begonnen. Oh wacht, jullie hebben nog één ding uit 2016 tegoed, de uitslag van de Astro Top-25, die we al weer voor de derde keer hebben georganiseerd. Hieronder de uitslag – tromgeroffel…..

Jullie zien het, voor de derde achtereenvolgende keer is David Bowie met Space Oddity de nummer één van de Astro Top-25. Een mooier eerbetoon aan de vorig jaar overleden Bowie, één van onze astronomische heroes, is er toch niet?

Reacties

 1. zetje01 zegt:

  Ah mooi, de enige song die ik kon verzinnen is op 1 geëindigd.
  Gelukkig 2017!

 2. Enceladus Enceladus zegt:

  Ha, geweldig eerbetoon aan Major Tom!

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Wel goed tellen: Devin Townsend staat er 2 keer in met de song “Stars”

  Groeten,

 4. Ha! Allebei mijn Massive Attacks erin. Goed begin van het nieuwe jaar.
  De beste wensen van Mies.

Trackbacks

 1. […] kunt gebruik maken van de nummers uit de Top-2000 en de Astro Top-25 van 2015 en Astro Top-25 2016, maar je kunt ook geheel andere nummers inbrengen. Als de link met astronomie of ruimtevaart niet […]

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.