19 april 2018

Bezwaren tegen "opwarming aarde door broeikasgassen" ontkracht

Home Forums Astrocorner Bezwaren tegen "opwarming aarde door broeikasgassen" ontkracht

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wybren de Jong 9 maanden, 3 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #85999

  Wybren de Jong
  Bijdrager

  Ik zie dat de discussie rond de klimaatwetenschap weer oplaait. Vaak worden er simplistische argumenten gebruikt, die allang ontkracht zijn. Een journalist die zichzelf ‘potholer54’ noemt op Youtube, heeft de meeste bezwaren al behandeld in zijn filmpjes op zijn gelijknamige kanaal ‘potholer54’. Ik kan ieder die in twijfel gebracht is, aanraden om zijn filmpjes te bekijken.

  #86178
  Opportunity
  Opportunity
  Bijdrager

  Klimaatverandering is een hoax. Er werd geclaimd dat de Kilimanjaro in Afrika ‘binnen 10 jaar’ sneeuwvrij zou zijn. We zijn nu 10 jaar verder en er ligt het hele jaar door sneeuw op de Kilimanjaro. Al Gore zei dat de Noordpool de komende decennia ijsvrij zou worden. Zijn voorspelling uit 2008 dat er tegen 2013 geen Noordpool meer zou zijn, bleek onjuist.

  http://www.ad.nl/binnenland/wierd-peilt-de-stemming-enlsquo-klimaatverandering-is-een-religieenrsquo~ab8827eb/

   

  #86189

  Wybren de Jong
  Bijdrager

  Jij hebt duidelijk niet de filmpjes van Potholer54 bekeken.

  Daarin stelt hij heel duidelijk dat je niet naar politici of mediatycoons moet luisteren, die hun nek lullen, maar moet lezen wat echte klimaatwetenschappers in hun wetenschappelijke artikelen schrijven.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.