1 maart 2024

Mijn eerste weblog

Mijn eerste weblog! Spannend hoor, zo’n log opzetten. Eens kijken of het lukt om te FTP’en naar de homepage van HCCnet.Andere post’s (goed Nederlands?) zullen spoedig volgen.

Share

Comments

 1. Joost van Doesburg zegt

  leuk

 2. Arie, nu 16 jaar verder heb je een zeer succesvol blog.
  Ik maak er al jaren met heel veel plezier gebruik van.
  Het zal je ongelooflijk veel tijd kosten.
  Complimenten voor de duidelijke teksten en alle interessante onderwerpen!
  Vriendelijke groet.
  Harry Brunott

 3. Dank je Harry en Joost. Eh… die eerste blog van mij werd in november 2005 al geplaatst, maar ik ontdekte vandaag dat hij op de één of andere manier verdwenen was. Daarom had ik ‘m weer even in ere hersteld, hoe minimaal de blog ook was. Kennelijk zien mensen die geabonneerd zijn op blogs dat dan weer. 😀

Speak Your Mind

*