14 april 2024

Sinterklaas in Delfshaven

Vandaag was voor de kinderen van medewerkers van deelgemeente Delfshaven Sinterklaas op het werk verschenen. Vijftig kinderen waren met al hun papa’s en mama’s bijeen in de Raadzaal van Delfshaven, ’s avonds meestal het strijdtoneel van de politieke partijen. Deze middag de plek waar kinderen met rode wangen geduldig op de komst van sinterklaas en de zwarte pieten zaten te wachten. Het werd een hele leuke middag, met een sintquiz, vele gezongen liedjes, zakken vol met snoepgoed en tenslotte een mooi kado voor iedereen.

Om vier uur ’s middags was het feest weer afgelopen en was het de beurt aan de schoonmaakploeg. Vijftig kinderen gingen weer tevreden naar huis.

Share

Comments

 1. hooi sinterklas ik heb verscheindelijk en post naar jullie gestuurd
  naar het club van sinterklaas en ik dacht dt diet jaar op zaterdag
  op 24 novveber in delfshaven komt maar het is zo maar de 24november
  ken ik niet nar je toe of kijken naar jullie omdat ik gat dopen niet grapig ja zwartepieten?ik heb wat voor amerigo een snoep vant wortel ken niet inde envelopen dan word het wortel uod eten doe je tog niet in de evelopen krijg je een snoep tiktak snoepjes zo heet die snoep
  smaak naar sinasappel smaak is goed voor verkoudheid ik doe het ook
  grotjes van familie mendes dus 17 november kan ik wel naar jullie kijken of gaan op tv kijk ieder dag hoor dag

 2. hooi sinterklas ik heb verscheindelijk en post naar jullie gestuurd
  naar het club van sinterklaas en ik dacht dt diet jaar op zaterdag
  op 24 novveber in delfshaven komt maar het is zo maar de 24november
  ken ik niet nar je toe of kijken naar jullie omdat ik gat dopen niet grapig ja zwartepieten?ik heb wat voor amerigo een snoep vant wortel ken niet inde envelopen dan word het wortel uod eten doe je tog niet in de evelopen krijg je een snoep tiktak snoepjes zo heet die snoep
  smaak naar sinasappel smaak is goed voor verkoudheid ik doe het ook
  grotjes van familie mendes dus 17 november kan ik wel naar jullie kijken of gaan op tv kijk ieder dag hoor dag

 3. Hoi Clarisse,

  Leuk dat je mailt over sinterklaas. Ik hoop dat je 17 november naar hem komt kijken als hij in Delfshaven aankomt. Veel plezier met het sinterklaasfeest.

Speak Your Mind

*