23 oktober 2018

meteorieten bekijken met Google Earth

Google Earth toont GlanerbrugDe meeste lezers zullen het programma Google Earth wel kennen. De gratis versie downloaden, installeren en je kunt als een ruimtereiziger virtueel naar iedere plek op Aarde reizen en daar tot straatniveau inzoomen. Sinds kort is er een database beschikbaar met daarin de gegevens van 26.000 meteorieten die in 127 landen ooit zijn ingeslagen. Die database is voor de liefhebbers hier te downloaden. Voor degenen die Google Earth zelf nog niet hebben, die kan je hier downloaden. Na installatie van Google Earth herkent deze direct de meteorieten-database en links in het ‘places’ menu verschijnt als

Reacties

  1. Glanerbrug is geen gehucht!

  2. Sorry! Het is een dorp. Ik zag net dat het zelfs een vermelding heeft op Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Glanerbrug !
    Nou dan is het zeker geen gehucht.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.