31 mei 2020

Eerste 3D-kaart van donkere materie in het heelal gemaakt

De 3D-kaart van donkere materie in het heelal

Een internationaal team van sterrenkundigen is er in geslaagd om met behulp van de zogenaamde COSMOS-survey voor het eerst een driedimensionale kaart van het heelal te maken, die inzicht geeft in de verdeling van donkere materie in dat heelal. De waarnemingen sluiten goed aan bij de theorie

Comments

  1. (St)reept in 1 keer,vandaar de 3 in 1/3.Doet er dus lijns 1 keer(per deel)over om open karakter te zijn(=electron,doorsnede apart is een spectrokwadraat over:waard de 3 in de 1/3-regels).Zo een stipt buigt 3 maal de komst tevoor als neutrino-aan(ruist nog 2 verhalen..=2/3)wat ‘omkeren’ spilt in 1 terug-resistente wisseldraai:ELECTRON

  2. ehhh…. ikke niet snappe 😕

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: