5 december 2023

Jaagt de Hollandse luchtmacht op UFO’s?

UFO's achtervolgt door de luchtmacht?Uit betrouwbare bron heb ik zojuist het volgende vernomen: “Bij Helmond zouden gisteren UFO’s achtervolgd zijn door de luchtmacht. Dat meldt althans de site Xerson.nl, een nieuwsportal voor paranormale fenomenen en mysteries. Ooggetuigen melden op het forum van de site hoe ze straaljagers een UFO zagen achtervolgen. Ook op 9 januari werd er al uitzonderlijke luchtmachtactiviteit gemeld. Ook uit Tilburg en omgeving. De politie in Helmond zou volgens een niet nader genoemde bron gisteren rond vijf uur veel ufo-meldingen binnen hebben gekregen. ”Ze omschreven allemaal hetzelfde. Het zou een grijs/wit object zijn geweest met een ovale vorm die hier rondvloog en verdween. Daarom vlogen die F-16’s steeds over hier in Helmond.” Een ooggetuige vertelt: ”Het was donker om 10 voor 8, en boven de visvijver, zo’n 300 meter daarboven vloog iets steeds in cirkels; ik dacht eerst aan een straaljager maar ik hoorde geen geluid. En er kwam veel licht vanaf. Later verschenen de straaljagers.” Een andere ooggetuige zou maar liefst 26 gevechtsvliegtuigen hebben gespot die zich tegelijkertijd in de lucht bevonden.” Enzovoorts enzovoorts. Lees het hele verhaal verder zelf maar op Xerson.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d