25 september 2018

Waarneemtips voor koude, heldere nachten

Zucht, zucht en nog eens zucht. Nee, ik zeg het niet omdat ik die komeet McNaught niet gezien heb, zelfs z’n staart niet. Ik zucht omdat ik vanavond een lange astroblog klaar had (over het zogenaamde Pentagonmodel van de elementaire deeltjes) en dat ik nog even tussendoor een ander programma opstartte. En zoals de wet van Murphy dan zegt gaan De wet van Murphy, vanavond van toepassinger juist op zo’n moment dingen fout en loopt je computer vast. Weg tekst, weg astroblog 👿 . Afijn, we gaan er maar eventjes van uit dat er in de nieuwe versie van WordPress, versie 2.1 die in februari uit schijnt te komen, een autosave mogelijkheid ingebakken zit. Ik heb geen zin om die hele Pentadinges nog eens uit de doeken te doen, dus daarom nu maar eventjes wat eenvoudige tips van objecten die de komende dagen bekeken kunnen worden. De weerman gaf vanavond in het journaal voor de komende tijd koude nachten op onder invloed van een hoge drukgebied in Scandinavi

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.