23 september 2018

Pods en feeds

2003 EL61 oftewel SantaJe kan voor het verkrijgen van het laatste (Astro-)nieuws actief op zoek gaan op de diverse nieuwssites. Maar je kan ook lui achteroverleunend het nieuws op een presenteerblaadje aangereikt krijgen middels de podcasts en newsfeeds. Ik heb het over deze fenomenen vaker gehad, onder andere op 14 oktober 2006 in m’n blogje over ‘sterrenkunde met podcasts’. Vanmiddag zat ik in de trein op weg van m’n weg naar huis (en daarmee het weekend inluidend, heerlijk! 🙂 ) en luisterde naar de podcast van het Britse wetenschappelijke tijdschrift Nature. Daarin onder andere aandacht voor een botsing die 4,5 miljard jaar geleden moet hebben plaatsgevonden ergens in de buitenregionen van onze zonnestelsel-in-wording. Van die botsing zijn nog restanten over, onder andere

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.