15 november 2018

Brian May heeft z’n proefschrift klaar

May in z'n universiteitskloffie; foto komt van z'n eigen site http://www.brianmay.com/whatsnew.htmlHij heeft er welgeteld 33 jaar over gedaan, maar eindelijk is het dan zover: Brian May heeft z’n proefschrift klaar over interplanetaire stofwolken. May begon aan z’n proefschrift in de periode 1971-1974 aan het Imperial College in London. Daarna had hij enkele decennia geen tijd voor sterrenkunde omdat hij ook nog als gitarist deel uitmaakte van de band Queen, waarvoor hij bekende nummers schreef als We will rock you en Fat Bottomed Girls. Na de dood van zanger Freddy Mercury stopte de band en kon May weer verder met z’n

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.