3 juni 2023

Doei!!

Credit: Stux/Pixabay


Ik ben momenteel omringd door een pakhuis vol koffers, tassen speelgoed, handtassen, rugzakken en allerlei losse spullen. Ga ik emigreren? Nee, ik ga twee weken met het gezin naar Frankrijk. Ergens in France-Comté, waar ik in de wildernis Paul en aanhang nog ergens hoop aan te treffen. Rond 13 augustus ben ik weer terug. Betekent dit twee weken geen astroblogs? Nee, dat niet. Kijk morgenavond maar (als het technisch lukt tenminste 😕 ) [1]nee, wees gerust, ik ga niet vanuit een internet-café in La France iedere dag blogjes schrijven..  Doei!!!

Share

Voetnoten

Voetnoten
1 nee, wees gerust, ik ga niet vanuit een internet-café in La France iedere dag blogjes schrijven.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: