25 februari 2024

Het einde van alles

Credit: Icheinfach/Pixabay


Na alle rampspoed van dronken astronauten, exploderende raketmotoren, gesaboteerde boordcomputers en frauderende ex-werknemers die de ruimtevaart de laatste dagen meegemaakt heeft kan het geen kwaad de aandacht eens op iets anders te vestigen: het einde van het heelal! 😈 Ik ben zoals ik gisteren schreef de komende twee weken met het gezin op vakantie, maar om jullie niet te laten vervelen zal ik in elf delen vertellen hoe tussen nu (31 juli 2007) en 10116 jaar (duurt nog eventjes) alles uiteindelijk aan z’n einde komt. Iedere dag een vervolg. Leuk onderwerp toch? 😉 Na deel 11 zit ik nog een paar dagen lekker op een camping in Frankrijk te bakken, maar dan lees je maar een leuk boek of zoiets. Als ik terug ben ga ik weer lekker actueel doen. Morgen deel 1.

Share

Speak Your Mind

*