28 november 2023

Terug van weggeweest

Ik ben er weer hoor. De vakantie is afgelopen 🙁 Tenminste het Franse gedeelte. Nu nog anderhalve week in Nederland bakken. Hoop ik tenminste, in Frankrijk was het weer wisselend. Morgen weer regulier astroblog-nieuws. Ik zag trouwens dat de lay-out door

Share

Comments

 1. jacqueline zegt

  Nou, van bruinbakken zal niet veel komen vrees ik! De vooruitzichten voor deze week zijn niet echt zonnig helaas.

 2. welkom terug in waterland,
  als je wil zwemmen ….kom dan maar in mijn tuin!!!
  wel extra handdoek meenemen!!!

  hoewel….nu schijnt de zon weer….snel naar buiten,’t is zo weer voorbij!! hihihi!!!

  groetjes Paula

 3. Hoi allebei bedankt voor jullie reacties. Het weer is hier niet zo best inderdaad. Ach, augustus vorig jaar was ook niet zo best en daarna kwam ik nog een hele mooie nazomer. Daar reken ik nu ook maar weer op (zei de goedgelovige).

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: