22 oktober 2018

Terug van weggeweest

Ik ben er weer hoor. De vakantie is afgelopen 🙁 Tenminste het Franse gedeelte. Nu nog anderhalve week in Nederland bakken. Hoop ik tenminste, in Frankrijk was het weer wisselend. Morgen weer regulier astroblog-nieuws. Ik zag trouwens dat de lay-out door

Reacties

 1. jacqueline zegt:

  Nou, van bruinbakken zal niet veel komen vrees ik! De vooruitzichten voor deze week zijn niet echt zonnig helaas.

 2. welkom terug in waterland,
  als je wil zwemmen ….kom dan maar in mijn tuin!!!
  wel extra handdoek meenemen!!!

  hoewel….nu schijnt de zon weer….snel naar buiten,’t is zo weer voorbij!! hihihi!!!

  groetjes Paula

 3. Hoi allebei bedankt voor jullie reacties. Het weer is hier niet zo best inderdaad. Ach, augustus vorig jaar was ook niet zo best en daarna kwam ik nog een hele mooie nazomer. Daar reken ik nu ook maar weer op (zei de goedgelovige).

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.