22 september 2018

Voyagers dertig jaar in de ruimte

Impressie van waar de Voyagers nu ongeveer zijn[Terwijl ik de volgende astroblog schrijf zit ik te kijken/luisteren naar NASA TV, alwaar live de landing te zien is op Kennedy Space Center’s Runway 15 in Florida van Space Shuttle Endeavour. Jan belde mij vanmiddag op om mij er op te wijzen. Thanx, ik was het even vergeten.] Gisteren was het precies dertig jaar geleden dat de Voyager 2 werd gelanceerd. De Voyager 2 ging dus 20 augustus

Reacties

 1. jacqueline zegt:

  Ach, arme aliens! Ze weten niet wat ze zien en horen!
  Ik heb net ff de geluiden beluisterd van begroetingen die zijn opgenomen in verschillende talen>>had wel wat vrolijker mogen klinken hoor!
  En wat de foto’s e.d. betreft>>>>er ontbreekt nog een klompenvolkje tussen de tulpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hihihihihihi!!

 2. Bij Voyager III moeten ze maar een Nederlandse DVD toevoegen. Zo’n gouden plaat is achterhaald 🙂

 3. jacqueline zegt:

  Hihihi! Goed plan!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.