7 juni 2023

Flight simulator in Google Earth

google_simulator.jpg

Credit: Google

Ik had het onlangs over de nieuwste versie van Google Earth, v4.2 waar ook een sterrenkundemodule voor gemaakt is. Die Google Earth blijkt nog een leuke verrassing te herbergen, want er zit een heuse flight simulator in. Druk maar eens op Control-Alt-A, of als die niet werkt op Control-Windowstoets-A (zoals op mijn PC het geval is). Het is een zogenaamde Easter-egg, een ingebouwd grapje van de makers van het programma. Maar hij werkt echt als een flight simulator en je kan er mooie vluchten mee maken. Je hebt de keuze tussen een propellorvliegtuigje of een F16-straaljager. Ik heb de eerste gekozen en heb net een rondje over Dordrecht gevlogen. Echt schitterend!

Share

Comments

 1. jacqueline zegt

  Bedankt voor de tip! Ik had het nog niet gezien!
  Meteen ff een stukkie gevlogen, heel erg leuk!
  Onlangs heb ik een vliegles cadeau gekregen, in een Tecnam.
  Echt heel bijzonder om mee te maken!
  Te prijzig om mijn brevet te halen helaas, maar die ene les was echt heeeel bijzonder, zelf vliegen!!!!!!

 2. Eh.. wat is een Tecnam? Is dat een echt vliegtuig? Een goede kennis van mij, Jan, heeft ook vlieglessen gevolgd. Jaren geleden alweer. Ik ben ook een keer meegeweest. Leuk hoor, al moet ik wel oppassen dat m’n maag niet omdraait. 🙁

 3. jacqueline zegt

  TECNAM P92E heet ie volledig, het is een ultralight vliegtuigje, waar 2 personen inpassen (erg knus!)
  Als je zelf vliegt dan weet je wat er gaat gebeuren dus ik had geen last van misselijkheid ofzo.
  Moet je echt eens doen als je de kans krijgt, al is het maar 1 les>>>> echt de moeite waard!!!!!

 4. Tsja, wie weet. Ooit es…

 5. -manofbelgium2 zegt

  je kan zelfs op de maan vliegen!

  of op mars

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: