15 februari 2019

Leidse sterrewacht kandidaat in TV-serie restauratie

Sterrenwacht van Leiden. Copyright Roy Beusker.De sterrenwacht in Leiden doet mee aan de tweede versie van de TV-serie Restauratie, waarvan de AVRO vanavond de eerste aflevering uitzendt. In totaal doen 14 monumenten mee in de serie, die daarin allemaal kans krijgen om een miljoen euro te winnen voor het herstel van het monument. Het programma heet voluit de Bankgiro Loterij Restauratie en vorig jaar was het een kerkje in Vierhuizen die de wedstrijd won. Vanaf vanavond worden in negen afleveringen die veertien monumenten gepresenteerd en in de finale op 31 oktober zal in een live-uitzending bekend worden gemaakt welk monument maximaal

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.